Blogger Layouts
Cute Hello Kitty


Wednesday, 18 January 2012

i'm coming :)

dah lme aku menyepi ber-blogging ni kan ? sorry la sgt bz dgn hari-2 terakhir bersame kwn-2 di GIATMARA PRIMA .. ok, sedih sgt sebb terpkse meninggalkan kwn-2 serta cikgu-2 kat sne.. include m.cik-2 cafe.. adoihhhh... dah rapt cm ni la jadi kan.. bahahahhaha....


OK ! now aku prektikel kat TAMAN RINTING as a designer la.. dah memg bidang tu kan yang aku mint dri dulu.. ;) emmm.. PENGALAMAN la yg aku fokus-kan skunk ni.. so, GAJI tolak tepi.. cm tak cye je kan aku tak pk pasal gaji.. kukukukuiiii...


now, about LOVE.. ops ! sorry to say.. kite SINGLE n available... hee~ tak tau npe kali ni tol-2 mlas nk ade RELATION.. maybe hati ni menggarapkan SESEORANG kot.. n org tu, YOU ! i know u tgok blog i ni.. STALKER kannn... heee.. xpe la, dah dye ckp tanak terikat dlm perhubungan kne la PAHAM <3


Last-ly aku sebenrnye kat OFFICE ni, melencong wat keje len plak.. hhahah.. BTW, doakan aku berjaye dalam KERJAYA uke :) love u alll

Photobucket